Sunshine Blogger Award!!!

Hey People! Thanks a ton to Filarance, for nominating me, and i am soooooo sorry, to be responding so late… I know this is extremely late, but thanks alot!!!!!!! ANd go on then, visit her, and you’re gonna love it!

Rules:

  • Thank the blogger who nominated you and link back to their blog.
  • Answer the 11 questions sent by the person who nominated you.
  • Nominate 11 new bloggers to receive the award and write them 11 new questions.
  • List the rules and display the Sunshine Blogger Award logo in your post and/or your blog.

Question Answers!

1. Who was your first follower?
Answer: HOnestly, I dont remember!


2. Who sent the first comment on your blog?
Answer: ( I have a bad memory 😅 )

3. What do you want WordPress to improve on?
Answer: Well, it’s pretty good, there i nothing specific I would say. It’s great!


4. How did you find out about blogging?
Answer: My aunt ( crayonnwords ) told me about it!

5. Who inspires you to blog?
Answer: Um, It is basically the world around me. People, there lives and thoughts. And my life!


6. When did you start hating to blog?
Answer: I never have hated it, and also will not in the future. But yes, i did have a phase, like just before I resumed, i didn’t just feel like blogging…maybe just because my head was just a little surrounded, and i didn’t have as many ideas, so yeah, but I love it and wont ever hate it.



7. Who is the first friend who you told that you have a blog?
Answer: All of them? I told the whole class after I started to get recognised 😝

8. What do you prefer? Ice-cream or pizza?
Answer: I it important to choose? But I will go with ice cream, cause before 1 yr, i didn’t each much pizza, so i can survive without it🤪

9. When did you last eat mangoes?
Answer: This year, before it started to get chilly.

10. Who’s birthday are you waiting for?
Answer: Mine?!

MY NOMINEES !!!!

A big thanks again, and I will meet you again in the next post!

( Maybe I should start a podcast, or maybe… – exciting news!!!, So stay tuned )

One Comment Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s